Livechat Premium Tämän ominaisuuden käyttäminen vaatii kirjautumisen sekä Livechat Premium -jäsenyyden.


Livechat Premium -jäsenyys

Livechat Premium -jäsenyyden kautta palvelun käyttömahdollisuudet monipuolistuvat ja tehostuvat. Aika ja paikka ei ole este palvelun käytölle. Premium-jäsenellä Livechat-palvelu kulkee mukana kännykässä tai tabletilla. Kännykällä otettuja kuvia voi lisätä reaaliajassa palveluun muiden nähtäväksi. Premium jäsenenä saat käyttöösi kaverilistat, yhteys muihin käyttäjiin säilyy vaikka itse et olisi aktiivinen. Voit lukea sinulle tulleita viestejä kännykällä milloin tahansa sekä rajaton käyttöoikeus K-18 elokuvapalveluun.

Osta kuukauden jäsennyys alkaen 6€/kk.

 

 

Members Only Vol. 5

Tällä vippipassilla pääset vetämään suoraan perseeseen!

Näky siitä kuin suuri, paksu kyrpä uppoaa täydellisen muotoiseen tiukkaan kylttymättömän Suzie Diamondin perseeseen, tai siitä kuinka uhkearintainen Rita Faltoyano antaa kyrvän luisua rintojensa väleissä ennen kuin sylkeisee mieskermansa tämän kauniin kakun pinnalle... Tämä kaikki tuskin jättää ketään vippipassin hankkinutta kylmäksi! Näe ja koe tämä kaikki ja paljon muuta Members Only Vol. 5:ssa, jossa toistaan upeammat neidot tarjoavat mitä parhaimpia ja kovimpia panoja!

Kesto: 107 min
Julkaistu: 13.4.2017

Luokitus: Hetero Viv Thomas Eurooppalaiset

Näyttelijät: Cindy Dollar Sylvia Lauren James Brossman Tristan Seagal Rita Faltoyano Lulu Suzie Diamond Valery Hiltonn Ruka Stone Bob Terminator Matt Bird