Livechat Premium Tämän ominaisuuden käyttäminen vaatii kirjautumisen sekä Livechat Premium -jäsenyyden.


Livechat Premium -jäsenyys

Livechat Premium -jäsenyyden kautta palvelun käyttömahdollisuudet monipuolistuvat ja tehostuvat. Aika ja paikka ei ole este palvelun käytölle. Premium-jäsenellä Livechat-palvelu kulkee mukana kännykässä tai tabletilla. Kännykällä otettuja kuvia voi lisätä reaaliajassa palveluun muiden nähtäväksi. Premium jäsenenä saat käyttöösi kaverilistat, yhteys muihin käyttäjiin säilyy vaikka itse et olisi aktiivinen. Voit lukea sinulle tulleita viestejä kännykällä milloin tahansa sekä rajaton käyttöoikeus K-18 elokuvapalveluun.

Osta kuukauden jäsennyys alkaen 6€/kk.

 

 

Russian Institute - Lesson 5

Moskovan lähettyvillä olevassa tyttöjen sisäoppilaitoksessa nuori ja hehkeä Natalia saa koulutusta joka ei lueta aivan niin akateemiseksi...

Perverssit leikit kuuluvat tämän koulun opintoviikkoihin joissa pillut ja persereiät saavat kyytiä milloin kullien, milloin dildojen avustuksella! Pääset seuraamaan muun muassa kuinka Irina ja liikunnan opettaja Igor nussivat järjettömästi liikuntasalin vessassa, kuinka koulun kaunis rehtori antaa itselleen kyytiä dildolla toimistossaan sekä Marikan ja Alexien salaisia seikkailuja koulun muurien ulkopuolella, heidän käydessään nussittavana läheisen yökerhon uroitten luona.

Kesto: 107 min
Julkaistu: 8.3.2011

Luokitus: Hetero Marc Dorcel Ranskalaiset Ryhmäseksi Anaali Juonelliset

Näyttelijät: Ellen Saint Sandy Liliane Tiger Lora Craft Jennifer Stone