Livechat Premium Tämän ominaisuuden käyttäminen vaatii kirjautumisen sekä Livechat Premium -jäsenyyden.


Livechat Premium -jäsenyys

Livechat Premium -jäsenyyden kautta palvelun käyttömahdollisuudet monipuolistuvat ja tehostuvat. Aika ja paikka ei ole este palvelun käytölle. Premium-jäsenellä Livechat-palvelu kulkee mukana kännykässä tai tabletilla. Kännykällä otettuja kuvia voi lisätä reaaliajassa palveluun muiden nähtäväksi. Premium jäsenenä saat käyttöösi kaverilistat, yhteys muihin käyttäjiin säilyy vaikka itse et olisi aktiivinen. Voit lukea sinulle tulleita viestejä kännykällä milloin tahansa sekä rajaton käyttöoikeus K-18 elokuvapalveluun.

Osta kuukauden jäsennyys alkaen 6€/kk.

 

 

Protection Très Rapprochée - Viholliseni Sängyssä

Sonia ja on nuori Unkarilainen neitokainen jolla on käynyt paremman luokan flaksi mentyään naimisiin Ericin, yläluokan Ranskalaisen liikemiehen kanssa joka palvoo ja hukuttaa vaimonsa lahjoihin.

Tällä nykypäivän Don Juanilla on kuitenkin tapana käyttää vaikutusvaltaansa uidakseen jokaisen tapaamansa naisen pillun huulien väliin, ja silloin tällöin hän jopa maksaa saadakseen tyydyttettyä seksinhimonsa. Tämän lisäksi hänen vaimonsa Sonia ei tiedä sitä että Eric on erittäin mustasukkainen aviomies joka on laittanut yhden työntekijöistään, Sebastianin, vakoilemaan Sonian liikkeitä. Sebastian tekee työtä käskettyään, mutta lopulta vastusteluistaan huolimatta lankeaa Sonian viattomaan kauneuteen. Parivaljakon löydettyä yhteisen sävelen osallistuvat he yhdessä mitä villeimpiin Jet Set -orgioihin joissa perverssiyden huuma on käsin kopeloitavissa!

Kesto: 95 min
Julkaistu: 21.4.2011

Luokitus: Hetero Marc Dorcel Ranskalaiset Ryhmäseksi Anaali Juonelliset

Näyttelijät: Angel Dark Nina Roberts Sandra Shine Judy White Sonia