Livechat Premium Tämän ominaisuuden käyttäminen vaatii kirjautumisen sekä Livechat Premium -jäsenyyden.


Livechat Premium -jäsenyys

Livechat Premium -jäsenyyden kautta palvelun käyttömahdollisuudet monipuolistuvat ja tehostuvat. Aika ja paikka ei ole este palvelun käytölle. Premium-jäsenellä Livechat-palvelu kulkee mukana kännykässä tai tabletilla. Kännykällä otettuja kuvia voi lisätä reaaliajassa palveluun muiden nähtäväksi. Premium jäsenenä saat käyttöösi kaverilistat, yhteys muihin käyttäjiin säilyy vaikka itse et olisi aktiivinen. Voit lukea sinulle tulleita viestejä kännykällä milloin tahansa sekä rajaton käyttöoikeus K-18 elokuvapalveluun.

Osta kuukauden jäsennyys alkaen 6€/kk.

 

 

Yasmine - Kiksautusta Käteisestä

Yasmine on hienostohotellissa työskentelevä hotelliapulainen, jonka paheena on tirkistellä hotellin asukkaiden intiimejä hetkiä.

Eräänä päivänä hotelliin saapuu asukkaaksi M. Horst, ökyrikas playboy, jonka charmi ja rahakukkaro saa naisen kuin naisen päästämään seksipirun irti itsestään. Yasminelle Horstin saapuminen hotellin vieraaksi on lottopotti, sillä tämän järjestämät bakkanaalit ovat Yasminen märkien unien täyttymys! Eroottista hotellidraamaa jossa tirkistelijästä tulee lopulta itse pantava ja näin unelmista totta!

Kesto: 109 min
Julkaistu: 1.12.2011

Luokitus: Hetero Marc Dorcel Ranskalaiset Ryhmäseksi Anaali Juonelliset

Näyttelijät: Sandra Parker Silvia Saint Nikki Rider Sandy Strong Sabina Rose Julia Taylor