Livechat Premium Tämän ominaisuuden käyttäminen vaatii kirjautumisen sekä Livechat Premium -jäsenyyden.


Livechat Premium -jäsenyys

Livechat Premium -jäsenyyden kautta palvelun käyttömahdollisuudet monipuolistuvat ja tehostuvat. Aika ja paikka ei ole este palvelun käytölle. Premium-jäsenellä Livechat-palvelu kulkee mukana kännykässä tai tabletilla. Kännykällä otettuja kuvia voi lisätä reaaliajassa palveluun muiden nähtäväksi. Premium jäsenenä saat käyttöösi kaverilistat, yhteys muihin käyttäjiin säilyy vaikka itse et olisi aktiivinen. Voit lukea sinulle tulleita viestejä kännykällä milloin tahansa sekä rajaton käyttöoikeus K-18 elokuvapalveluun.

Osta kuukauden jäsennyys alkaen 6€/kk.

 

 

Kaikkea mikä liikkuu!

Suomalainen KARINA antavaisena Little Sisterinä Big Brotherien alla!

FBI-agenttin Johnny Motherfucker soluttautuu äärijärjestöön, jossa raaka seksi ja vielä raaemmat rikokset ovat elämäntapa. Päästäkseen pahan ytimeen, hänen on pantava kaikkensa peliin ja naitava kaikkea mikä liikkuu, koska se on rikollispomon tahto ja pakollinen liittymäriitti. Tavallinen jannu ei selviäisi moisesta hengissä, mutta Johnny ei olekaan ihan mikä tahansa karju!

Kesto: 109 min
Julkaistu: 7.7.2011

Luokitus: Hetero Amerikkalaiset Ryhmäseksi

Näyttelijät: John West Steven St. Croix Steve Hatcher Karina Chloe Dior Kaylani Lei Randy Spears Kelli Tyler April Michelle Michaels