Livechat Premium Tämän ominaisuuden käyttäminen vaatii kirjautumisen sekä Livechat Premium -jäsenyyden.


Livechat Premium -jäsenyys

Livechat Premium -jäsenyyden kautta palvelun käyttömahdollisuudet monipuolistuvat ja tehostuvat. Aika ja paikka ei ole este palvelun käytölle. Premium-jäsenellä Livechat-palvelu kulkee mukana kännykässä tai tabletilla. Kännykällä otettuja kuvia voi lisätä reaaliajassa palveluun muiden nähtäväksi. Premium jäsenenä saat käyttöösi kaverilistat, yhteys muihin käyttäjiin säilyy vaikka itse et olisi aktiivinen. Voit lukea sinulle tulleita viestejä kännykällä milloin tahansa sekä rajaton käyttöoikeus K-18 elokuvapalveluun.

Osta kuukauden jäsennyys alkaen 6€/kk.

 

 

Bizarre Sex

Swank Digital esittelee sinulle kuusi seksin nälkäistä kaunokaista, joilla on taipumusta ja tahtoa outoihin sekstailutapoihin.

Näet muunmuassa kuinka kaunis blondi harrastaa kimppakivaa, ja pumppaa pillunsa ja persereikänsä tuplapenetraatiossa sellaiseen kuntoon ettei edes ilma kulje lävitse!... Kuinka nahkakuteisiin pukeutunut punatukka alistaa seksiorjanaan pitämiä miehiä ja nussii heidät kuntolopuiksi!... Myös kotoisessa saunassa tapahtuu kummia kun blondi kaksikko päättää hoidella orgasminsa nuorien jannujen avustuksella lauteiden paukkumisen säestyksellä!

Kesto: 120 min
Julkaistu: 6.5.2008

Luokitus: Hetero Eurooppalaiset Swank Digital Ryhmäseksi Anaali Isot rinnat

Näyttelijät: Laura Constance Kristy Miranda Vika Miki