Livechat Premium Tämän ominaisuuden käyttäminen vaatii kirjautumisen sekä Livechat Premium -jäsenyyden.


Livechat Premium -jäsenyys

Livechat Premium -jäsenyyden kautta palvelun käyttömahdollisuudet monipuolistuvat ja tehostuvat. Aika ja paikka ei ole este palvelun käytölle. Premium-jäsenellä Livechat-palvelu kulkee mukana kännykässä tai tabletilla. Kännykällä otettuja kuvia voi lisätä reaaliajassa palveluun muiden nähtäväksi. Premium jäsenenä saat käyttöösi kaverilistat, yhteys muihin käyttäjiin säilyy vaikka itse et olisi aktiivinen. Voit lukea sinulle tulleita viestejä kännykällä milloin tahansa sekä rajaton käyttöoikeus K-18 elokuvapalveluun.

Osta kuukauden jäsennyys alkaen 6€/kk.

 

 

French Connexion

Nopeita veneitä, kauniita naisia ja paljon toimintaa!

Alamaailman kuningas - kaikkien diilereiden pomo - on pakoillut lakia ja kasvattanut omaisuutensa huikeaksi. Yltäkylläisyytensä keskellä hänellä on vain yksi heikkous - seksin harrastaminen kauniiden naisten kanssa. Naiset saatuaan hän laittaa heidät työskentelemään prostioituina siirtyessään seuraavaan saaliiseensa. Naiset lankeavat rikkaalle ja komealle gansterille antaen hänelle unelma kohtelun kuumine huulineen, tiukkoine pilluineen ja ahnaine anuksineen. Mutta onnistuuko myös virkavalta käyttämään tätä heikkoutta hyväkseen hänet napatakseen.

Kesto: 123 min
Julkaistu: 11.4.2011

Luokitus: Hetero Marc Dorcel Ranskalaiset Ryhmäseksi Anaali Juonelliset

Näyttelijät: Katsumi Kathy Anderson Stacy Silver Suzie Diamond Julie Silver Sarah Twain Yasmine Jane Darling Jessica Fiorentino Lydia St. Martin