Livechat Premium Tämän ominaisuuden käyttäminen vaatii kirjautumisen sekä Livechat Premium -jäsenyyden.


Livechat Premium -jäsenyys

Livechat Premium -jäsenyyden kautta palvelun käyttömahdollisuudet monipuolistuvat ja tehostuvat. Aika ja paikka ei ole este palvelun käytölle. Premium-jäsenellä Livechat-palvelu kulkee mukana kännykässä tai tabletilla. Kännykällä otettuja kuvia voi lisätä reaaliajassa palveluun muiden nähtäväksi. Premium jäsenenä saat käyttöösi kaverilistat, yhteys muihin käyttäjiin säilyy vaikka itse et olisi aktiivinen. Voit lukea sinulle tulleita viestejä kännykällä milloin tahansa sekä rajaton käyttöoikeus K-18 elokuvapalveluun.

Osta kuukauden jäsennyys alkaen 6€/kk.

 

 

Russian Institute 1

Nuori vaimo Anastasia lähettää tytärpuolensa Natalian tyttöjen ylelliseen sisäoppilaitokseen, missä hänen on tarkoitus oppia tavoille ja olla poissa jaloista isänsä kuoleman jälkeen. Natalian perimät rahat Anastasia aikoo käyttää ylelliseen ja riettaaseen elämään samaan aikaan kun Natalia tutustuu perinpohjin koulun muihin oppilaisiin. Luonnollista on, että tytöt kyllästyvät pian naimaan toisiaan ja alkavat etsiä jotain pitkää ja kovaa poikien puolelta. Koulun johtajan yllättäessä Natalian villeistä orgioista, käyttää rehtori tilaisuutta hyväkseen antaakseen tytöille hiukan "tukiopetusta" anatomian oppitunneista!

Kesto: 101 min
Julkaistu: 18.7.2011

Luokitus: Hetero Marc Dorcel Ranskalaiset Ryhmäseksi Anaali Juonelliset

Näyttelijät: Sebastian Barrio Kathy Anderson Claudia Rossi Mya Diamond Sandra Shine Angelina Crow Crystal Lara Sharon Babe Cony Ferrara Lauro Giotto