Livechat Premium Tämän ominaisuuden käyttäminen vaatii kirjautumisen sekä Livechat Premium -jäsenyyden.


Livechat Premium -jäsenyys

Livechat Premium -jäsenyyden kautta palvelun käyttömahdollisuudet monipuolistuvat ja tehostuvat. Aika ja paikka ei ole este palvelun käytölle. Premium-jäsenellä Livechat-palvelu kulkee mukana kännykässä tai tabletilla. Kännykällä otettuja kuvia voi lisätä reaaliajassa palveluun muiden nähtäväksi. Premium jäsenenä saat käyttöösi kaverilistat, yhteys muihin käyttäjiin säilyy vaikka itse et olisi aktiivinen. Voit lukea sinulle tulleita viestejä kännykällä milloin tahansa sekä rajaton käyttöoikeus K-18 elokuvapalveluun.

Osta kuukauden jäsennyys alkaen 6€/kk.

 

 

Club Girls Hardcore

Club Girlsit eivät ole ainoastaan paremman näköisiä ja vartaloisia kuin suurinosa Hollywoodin tähdistä, vaan he myös osaavat ja haluavat nussia, nuolla ja imeä heitä paremmin, ja kovemmin!

Nämä tytöt eivät toden totta ole pidättäytyvää sortia, vaan he avaavat säärensä heti jos tiedossa on kovaa kyrpää heidän pilluihinsa ja perseisiinsä, ja kaiken lisäksi he ovat valmiita tekemään tämän kaiken kameran edessä, kunhan he vain saavat kopion leffasta henkilökohtaisiin kokoelmiinsa!

Kesto: 150 min
Julkaistu: 28.9.2009

Luokitus: Hetero Viv Thomas Eurooppalaiset

Näyttelijät: Sylvia Lauren Mya Diamond Nancy Bell Veronica Sunny Donna Bell Blue Angel Misty Mild