Livechat Premium Tämän ominaisuuden käyttäminen vaatii kirjautumisen sekä Livechat Premium -jäsenyyden.


Livechat Premium -jäsenyys

Livechat Premium -jäsenyyden kautta palvelun käyttömahdollisuudet monipuolistuvat ja tehostuvat. Aika ja paikka ei ole este palvelun käytölle. Premium-jäsenellä Livechat-palvelu kulkee mukana kännykässä tai tabletilla. Kännykällä otettuja kuvia voi lisätä reaaliajassa palveluun muiden nähtäväksi. Premium jäsenenä saat käyttöösi kaverilistat, yhteys muihin käyttäjiin säilyy vaikka itse et olisi aktiivinen. Voit lukea sinulle tulleita viestejä kännykällä milloin tahansa sekä rajaton käyttöoikeus K-18 elokuvapalveluun.

Osta kuukauden jäsennyys alkaen 6€/kk.

 

 

Kotimaiset Kotirouvat

Vihdoin se on täällä, suomen ensimmäinen pornodvd jossa vain vanhempia kiimaisia naapurinrouva-tyylisiä panonaisia nussimassa nuorten kovakaluisten poikien kanssa. Näe esimerkiksi kuinka kolmen nuoren kollin joukko nussii vanhempaa ladya järven rannalla kauniina kesäpäivänä joka reikään, ja yhtäaikaa!

Näe myös kuinka kotirouva joutuu murtovarkaan pillusaaliksi hänen yllätettyään nainen keskellä päivää masturboimasta. Sekä myös koe silmilläsi kuinka mahtava video siitä kehkeytyy kun rouvalta hajoaa auto keskelle ei mitään, ja hän joutuu metsässä vaanivan armottoman saalistajan kynsiin. Ja paljon paljon muuta, eli jos ET tykkää isoista rinnoista, muhkeista pyllyistä, kuumasta panosta ja äärimmäisestä nautinnosta niin jätä tämä levy kaupan hyllylle, muille suosittelemme ehdottomasti tätä legendaa! Kesto 2 tuntia 18 minuuttia!

Kesto: 124 min
Julkaistu: 12.9.2014

Luokitus: Kotimaiset Hetero Radical

Näyttelijät: Jeppe Seija Nanna Esuko Kerttu Kata Moneymami Anaconda Juzu John Woodstick Yones