Livechat Premium Tämän ominaisuuden käyttäminen vaatii kirjautumisen sekä Livechat Premium -jäsenyyden.


Livechat Premium -jäsenyys

Livechat Premium -jäsenyyden kautta palvelun käyttömahdollisuudet monipuolistuvat ja tehostuvat. Aika ja paikka ei ole este palvelun käytölle. Premium-jäsenellä Livechat-palvelu kulkee mukana kännykässä tai tabletilla. Kännykällä otettuja kuvia voi lisätä reaaliajassa palveluun muiden nähtäväksi. Premium jäsenenä saat käyttöösi kaverilistat, yhteys muihin käyttäjiin säilyy vaikka itse et olisi aktiivinen. Voit lukea sinulle tulleita viestejä kännykällä milloin tahansa sekä rajaton käyttöoikeus K-18 elokuvapalveluun.

Osta kuukauden jäsennyys alkaen 6€/kk.

 

 

Mums and Daughters - Secrets in the Suburbs

Mums and Daughters - Secrets in the suburbs on neljästä tarinasta koostuva lesboteos intohimosta, lankeamuksesta ja täydellisestä nautinnosta!

The Babysitters Kaksi lastenvahtina toimivaa siskosta näpistävät työskentelemästään talosta rahaa, runkaavat talonväen makuuhuoneessa ja kiristävät vielä talon emäntää nussimaan heitä dildovyöllä! The Family Friend Nuori Zara on ihastunut CJ:n, flirttailevaan lesboon ja perheystävään. Eräänä päivänä päivänä molemmat päättävät lintsata koulusta vain päästääkseen toistensa intohimot valloilleen! The Hot Chocolate Kaksi nuorta tyttöä päätyvät yökylässä salassa tarkastelemaan ja vertailemaan toistensa rintoja, perseitä, pillujensa makuja ja tuoksuja. Toisen tytön isosisko ilmestyy kuitenkin huoneeseen ja yllättää parivaljakon salamyhkäisistä touhuista, ja tyttöjen sessio saa dramaattisen käännöksen! The Exchange Student

Kesto: 131 min
Julkaistu: 16.7.2010

Luokitus: Lesbo Viv Thomas Eurooppalaiset Ryhmäseksi

Näyttelijät: Lucy Bell Dorothy Black Angelika Black Alisson Jodie Carol Gold CJ Zara Agnes Mirai